Produse metalurgice Sidex Galati
CONTACT
 • Locatie
  GALATI, ROMANIA
 • Program lucru
  LUN - VIN 8:00 - 18:00
 • 0729.558.558
Home Tigla metalica
Tigla metalica

 

TIGLA METALICA tip NORDIC 400 A+++, un produs de top, exclusivist pe piata de acoperisuri, se deosebeste usor de celelalte produse asemanatoare de pe piata prin inaltimea ondulei de 60mm care ii ofera o rezistenta sporita si un aspect elegant.

Tigla metalica tip lindab a revolutionat piata acoperisurilor prin design modern, rezistenta de lunga durata in timp datorita materiei prime tratata multistrat , dar si a facilitatii montajului intr-un timp foarte scurt.

 

Destinat in special acelor clienti ce construiesc case/vile pentru interes personal, NU pentru revanzare, produsul fiind unul PREMIUM.

In functie de complexitatea si dimensiunile acoperisului , panourile de tigla metalica se fac cu dimensiuni personalizate fiecarui tip de acoperis in parte, la lungimi pe comanda, pasul fiind multiplu de 350 sau 400 mm, evitandu-se astfel pierderile de material.

Avantaje :

 • Avantajul achizitiilor direct de la producator de  tigla metalica este acela ca veti avea produsele fabricate la lungimi specifice acoperisului , evitand astfel pierderile de material rezultate din prelungiri si eliminarea riscului de patrundere a apei.
 • Un alt avantaj la o fabrica de acoperisuri este acela ca beneficiati de transport pana la locul santierului.
 • Tigla metalica NORDIC 400 A+++ are 5 straturi  de acoperire, doua straturi de zinc si trei straturi de vopsea AKZO NOBEL Suedia (primul producator mondial in calitatea vopselei)
 • Tigla metalica NORDIC 400 A+++ nu se decoloreaza timp de 25 ani GARANTAT producatorul de vopsea AKZO NOBEL SUEDIA , certificatul de garantie se gaseste pe spatele produsului prin numele companiei producatoare urmat de seria si data fabricatiei
 • Încărcarea este minimă – doar 5 kg/mp. Pe un acoperiş de 200 mp dacă montaţi ţiglă ceramică, veţi aşeza pe casă o sarcină de peste 26.000 kg, iar dacă montaţi ţigla metalică veţi aşeza numai 1.200 kg. Deoarece structura necesară este uşoară, se diminuează foarte mult cheltuielile totale ale construcţiei si riscului aparitiei fisurilor in peretii constructiei.
 • Panourile sunt rezistente la ger, căldură şi grindină, fiind perfect etanşe datorită canalelor de scurgere laterală de pe fiecare placă.
 • Longevitatea tiglei metalice este mai mare decât cea a ţiglei ceramice, a şindrilei bituminoase sau a tablei zincate
 • Ţigla metalică nu necesită cheltuieli de întreţinere, deoarece aceasta se autocurăţă, iar pe suprafaţa acesteia nu se formează muşchi.
 • În caz de renovare nu trebuie îndepărtat acoperişul vechi, astfel păstrându-se efectul de izolare al acestuia şi reducându-se cheltuielile de demolare, iar intemperiile nu mai reprezintă o problemă.


Panourile se fixează prin şuruburi autoforante speciale prevăzute cu garnitură de etanşare

Caracteristici tigla metalica

Tigla metalica NORDIC

Tigla metalica NORDIC maron

Banc prelucrare tigla metalica