Produse metalurgice Sidex Galati
CONTACT
  • Locatie
    GALATI, ROMANIA
  • Program lucru
    LUN - VIN 8:00 - 18:00
  • 0729.558.558
Home Alucobond
Alucobond

 

Bond-ul reprezinta un panou compozit tip "sandwich", compus dintr-un substrat (miez) din polietilena, cu grosimea de 4 mm, fixat solid de doua foi de aluminiu, prin laminare la cald si presiune, de grosimi 0.25-0.50 fiecare.
Pe partea exterioara sunt vopsite cu 3 straturi de acoperire PVDF. Acest sistem este compus dintr-un strat de protectie, un strat fluor-polimeric special conceput si un strat superficial. Calitatea inalta a acoperirii asigura materialului si o rezistenta mare la factorii externi: ploi acide, poluare de origine industriala, raze ultraviolete, coroziune.
Bond-ul se preteaza design-ului oricaror tipuri de constructii, cum ar fi: cladiri de birouri, mall-uri, banci, hoteluri, stadioane, pavilioane expozitionale, cladiri industriale, supermarket-uri, terminale pentru pasageri, puncte de taxare pe autostrazi, statii de benzina, tuneluri, panouri stradale si multe altele.
Placile compozite, tip bond, sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior deoarece se modeleaza usor, sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se pot combina elegant cu fatadele de sticla si aluminiu.

Alucobond mostre

McDonalds placat cu Alucobond

Cladire Peugeot placata cu Alucobond